Om Jonna Sørensen

Freelance teknisk designer

Når jeg er hyret til et projekt, er mit mål, at jeg skal være flyvende indenfor en time. Det at være freelance teknisk designer byder mig gode faglige udfordringer, og netop den variation gør, at jeg altid er parat til at se tingene med friske øjne og være topmotiveret til hver opgave.

Hos mig er en aftale en aftale. Du vil opleve, at jeg tager ejerskab, har en god portion humor, tænker i helheder og er en løsningsorienteret teamplayer. I samarbejdet byder jeg ind med stor respekt for projektet og bidrager med en positiv indstilling til at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Jeg er uddannet teknisk designer og har desuden en baggrund som folkeskolelærer, hvor jeg har undervist i fagene matematik, dansk, biologi, natur/teknik, sløjd og idræt. Dette har givet mig en stærk ballast i forhold til kommunikation og samspil med andre mennesker.

Jeg har været selvstændig siden maj 2006.

Kort fortalt får du en stabil og effektiv samarbejdspartner

der byder ind med følgende:

  • tekniske tegninger på højt niveau (Revit og AutoCAD med MagiCAD)
  • gode samarbejdsevner
  • stabilitet og ihærdighed

Ring til mig, hvis du vil høre mere om mit CV.

Forventningsafstemning betyder meget for mig, da jeg lægger stor vægt på kvalitet og at overholde deadlines. Min indgangsvinkel er yderst struktureret og analytisk.

Du er velkommen til at kigge nærmere på, hvad kunderne siger.

Har du lyst, kan vi connecte med hinanden på LinkedIn.

Book mig i god tid

Mine kunder bor i hele landet, og projekterne varierer i omfang. Det er derfor en god idé at kontakte mig i god tid. Jo før du tænker mig ind i planlægningen af dit projekt, desto større chance er der for, at jeg ikke har lovet mig væk til en anden opgave.

Kontakt mig her

Jonna Sørensen

Jonna Sørensen Teknisk designer

Privatlivspolitik

Læs mere her.

Jonna Sørensen Freelance Teknisk Designer
Teknisk designeren er bindeled mellem arkitekter, ingeniører, tekniker og kunder.